Friganele

de claudiaO in Dulciuri, 17 Iun 2014 | 3720 vizualizari

 

Bune ca mic dejun sau ca desert...mereu ne amintesc de copilarie...
Voua nu ?

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de franzele veche de 1-2 zile
  • 2 oua
  • 250 ml lapte dulce
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Punem laptele la incalzit impreuna cu zaharul si adaugam vanilia.

Ouale le batem bine cu un praf de sare.

Punem uleiul la incins.

Trecem feliile de franzela prin lapte ca sa se inmoaie bine, apoi prin oul batut si apoi punem la prajit in uleiul incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Servim alaturi de o cana cu cacao cu lapte sau alaturi de o cafeluta.

TIPS-URI

1

Merg la fel de bine si alaturi de o mancarica de mazare cu pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ciocolata