Friganele cu iaurt

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Dec 2010 | 10623 vizualizari

 

Cand eram mica aceste friganele le preferam tot timpul la micul dejun...si mama, dulcea mea mama cum sa nu faca pofta feteli ei iubite?
Nici un copil nu le poate rezista sunt atat de delicioase....

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • ulei palmier pentru prajit( vegetal)
  • o cana mare iaurt( se poate inlocui cu lapte)
  • vanilie
  • zahar
  • paine feliata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu iaurt:

Se bate oul, cu vanilia si cu iaurtul.

Se feliaza painea.

Se incinge ulei vegetal in tigaie si se inmoaie pe rand feliile de paine in compozitie. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care se presara zahar.

Sunt yamyyyy bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 12:54

si eu nu am mai mancat de mult asa ceva tare bune

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:56

Tocmai am facut iaurt de casa proaspat si am sa fac din nou reteta e deliciu total!

delia64 1

01.05.2015, 16:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure