Frigarui de porc la gratar

de T I M E A in Porc, 25 Iun 2012 | 6436 vizualizari

 

Daca tot am facut gratar in acest weekend sa ma si dau mare un pic cu aceste frigarui gustoase

 

INGREDIENTE

  • Pentru 8 frigarui
  • 8 bucati pulpa de porc
  • 4 buc ceapa alba
  • 2 buc ardei verde
  • 2 buc ardei rosu
  • sare
  • piper
  • paprika rosie
  • 8 betigase de bambus pentru frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc la gratar:

Spalam bine carnea, ceapa si ardeiul.

Taiem carnea cubulete, ardeiul in patratele si ceapa o desfacem felii.

Insiram pe betigase ingredientele de mai sus in felul urmator: carne, ceapa, ardei verde,apoi carne, ceapa, ardei rosu si tot asa pana in capatul celalalt.

Presaram peste frigarui sare, piper si paprika si punem la gratar.

Invartim din cand in cand pentru a se praji pe toate partile.

Servim cu mujdei de usturoi!

Sa aveti pofta asa cum am avut si eu :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

T I M E A 1

26.06.2012, 09:35

ce-i aici? matrimoniale? ce cuplari faceti?

Lau 1

26.06.2012, 09:41

delicioase

T I M E A 1

28.06.2012, 11:18

merci sufletista

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100