Frigarui de pui cu bacon

de Bucataras Medi in Pui, 4 Oct 2010 | 6863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 8 felii de bacon
  • 1 ardei gras rosu
  • cateva rosii cherry
  • ulei de masline
  • oregano
  • marar uscat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu bacon:

Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui , se dezoseaza , se bate putin cu ciocanul si apoi fiecare bucata de piept se taie in 4 bucati.Stropim fiecare bucata cu putin ulei de masline, apoi condimentam cu sare , piper ,marar oregano.Pe fiecare bucata astfel condimentata asezam cate o bucata de bacon si apoi rulam.Asa procedam cu fiecare bucata de carne in parte iar la final infigem rulourile pe betisoare de frigaruie .Intercalam intre ele bucati de ardei gras si rosii cherry.Stropim cu ulei de masline si asezam frigaruile pe gratarul unei tavi si dam la cuptor.Tinem pana cand carnea este patrunsa si avem grija ca din cand in cand sa stropim rulourile cu sosul din tava.

Servim alaturi de o garnitura si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti din piept de pui