Friptura de miel

de ramo_cata in Oaie, 5 Apr 2010 | 12415 vizualizari

 

hmm nu prea imi place carnea de miel dar am zis totusi sa nu lipseasca dupa masa pentru PASTI...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 ardei gras 
  • patrunjel verde,telina verde
  • maghiran,piper,busuioc,sare,cimbru(uscate)
  • 2 cani vin alb
  • 3 linguri de mustar clasic
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena...am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea...am bagat-o in cuptorul deja incins...cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte cand pe alta ca sa se rumeneasca bine pe ambele parti... spre final am adaugat cele 3 linguri de mustar ,pe care le-am amestecat cu putin sos din tava cat sa se omogenizeze si am adaugat peste friptura..sosuletul are un gust ... O BUNATATE pe care o preparam de Pasti!!!!

 

 

TIPS-URI

1

as fi vrut sa pun si usturoi verde dar din pacate n-am avut:(  

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel