Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

de Sidy in Oaie, 13 Dec 2010 | 8398 vizualizari

 

Am preparat aceasta reteta de Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde simplu si va pot spune ca este excelenta

 

INGREDIENTE

  • Pulpa miel
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde:

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.
Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

artanu 1

15.04.2012, 09:17

Excelenta reteta, asa am gatit friptura anul acesta . Hristos a inviat si sarbatori fericite !

roxanabucataras 1

15.04.2012, 09:25

ff bun, bv
PASTE FERICIT!

marcela1979 1

15.04.2012, 16:42

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor