Friptura de miel cu garnitura de orez

de Rahela Velicu in Oaie, 14 Mai 2021 | 2681 vizualizari

 

"Retete pascale"

 

INGREDIENTE

  • 700- 800 g carne de miel
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 100 g bulion
  • marar
  • 200 g orez
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu garnitura de orez:

Taiem ceapa rondele si o punem la calit in ulei incins. Adaugam orezul si mai lasam 4-5 minute sa se patrunda putin, adaugam apa si sare dupa gust si lasam la fiert.

Carnea de miel o punem intr-o tava, adaugam usturoiul taiat rondele si bulionul dizolvat in apa. Presaram sare si dam la cuptor 45-50 de minute, sau pana cand carnea de miel este gatita. Daca este nevoie, mai adaugam apa din cand in cand. La final, adaugam in friptura si mararul tocat marunt.

Servim friptura cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Marinata pentru carnea de miel