Friptura de porc cu legume

de Lau in Porc, 25 Mar 2018 | 2008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 2 linguri untura
  • 250 ml bere
  • sare
  • piper alb, negru
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop si o taiem felii.

Intr-un vas adaugam condimentele (fara rozmarin), usturoiul pisat, uleiul de masline, berea, amestecam bine dupa care adaugam feliile de carnea, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Ungem tava cu untura, adaugam legumele taiate felii, usturoiul verde, deasupra feliile de carne, rozmarin si o cana de apa/vin/bere ce dorim.

Acoperim cu o folie de aluminiu tava si  dam la cuptorul incalzit 30 minute, dupa care indepartam folia si lasam pana ce se rumesc feliile de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu praz si ardei copt