Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor

de roxanabucataras in Porc, 19 Noi 2011 | 5262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • o conopida mare
  • o vanata
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • tarhon
  • boia de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor:

Spal carnea, o portionez si pun putina sare si piper pe fiecare bucata in parte. Intr-o tava de yena pun ulei de masline si asez carnea pe toata suprafata uniform.

Spal legumele, le tai rondele/bucati mari, le adaug peste carne, pun tarhon, boia de ardei iute, un praf de sare si apa cat sa acopere tot. Bag la cuptor la foc mediu. Dupa o jumatate de ora scot carnea de la fundul vasului, deasupra, pentru a se rumeni, bag din nou la cuptor pentru inca 10 minute la foc un pic mai mare.

Se poate servi cu ardei capia copti sau muraturi.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu vanata si conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere