Friptura din pulpe de curcan

de luminita20_2006 in Curcan, 12 Aug 2011 | 9837 vizualizari

 

O friptura din pulpe de curcan rumena si aromata.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de curcan
  • -busuioc
  • -maghiran
  • -oregano verde
  • -boia de ardei
  • -sare
  • -piper
  • -3 catei de usturoi
  • -1 ceapa
  • -2 morcovi
  • -ulei
  • -cartofi 
  • -rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din pulpe de curcan:

Intr-o tava de yena se pun pulpele de curcan, se condimenteaza cu sare, piper, maghiran, busuioc, boia de ardei se stropesc cu ulei se pun in tava morcovul taiat mare ceapa la fel si usturoiul, oregano si rozmarin.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 40 min apoi fara folie 15 min. Cartofii se curata se  taie,  se condimenteaza cu sare si  piper, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor ~ 45min.

Friptura din pulpe de curcan este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpe de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu dovlecel la dry cooker