Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Prima data am mancat la seful meu (care este italian) si am zis ca trebuie sa incerc si eu. E ca o pizza fara aluat.Mie imi place mult.
Mixam ouale, apoi adaugam crenvurstii taiati felii, ceapa taiata marunt, rosiile taiate in 4 si cuburile de mozzarella. Amestecam cu o lingura, punem parmezanul ras, sare, piper si apoi dam la cuptorul preincalzit. Cand mozzarella se topeste inseamna ca e gata. Scoatem tava si mai lasam 3 minute, dupa care se poate servi.
Pofta buna!
1
Inainte de a o baga in cuptor,tava trebuie unsa cu unt,insa eu am preferat sa pun hartie de copt :)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult