Fructe de mare cu garnitura de orez

de larisa_22 in Fructe de mare, 31 Iul 2013 | 5708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fructe de mare
  • 200g orez,
  • 100g baby carrot
  • un cartof
  • 50g unt
  • o lingurita oregano
  • 100 ml suc de rosii
  • o ceapa mare
  • o lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sa si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu garnitura de orez:

 Ceapa taiata se caleste un 2 linguri de ulei incins intr-o oala, peste se adauga cartoful taiat cuburi, morcovul si sucul de rosii.cand incep sa fiarba adaugam orezul si o cana de apa!

Lasam la fiert invartind din cand in cand. mai adaugam apa daca este nevoie. La sfarsit adaugam sarea si piperul si mai lasam 3min la foc mic.

Intr-o tigaie incingem o lingura de ulei de masline in care topim untul. Adaugam usturoiul taiat felii si oregano apoi fructele de mare.

Le lasam la foc mic pana isi schimba culoarea. Apoi punem sare si piper dupa gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Rocsi 1

31.07.2013, 12:54

MotanLaOale 1

31.07.2013, 22:52

- Andreea - 1

01.08.2013, 21:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos dulce acrisor