Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O nouă rețetă din nimic nu se aruncă, totul se refolosește sau reciclează! ;)
De obicei cojiile roșiilor rămase după stoarcere pentru bulion, le trimiteam la țară, să le savureze găinile. Acum nu mai avem găini, și prima intenție a fost să le arunc la gunoi, darrrrr, deshidratorul de legume, încă trona pe masa de lucru din bucătărie, așa că mi-a venit ideea salvatoare, să încerc varianta de a le deshidrata împreună cu câteva legături de leuștean. Zis și făcut, după 24 de ore de uscare la 180 grade, le-am mărunțit în blender, împreună cu 2-3 linguri de sare aromatizată cu mirodenii.
Amestecul obținut se depozitează în borcănele de sticlă închise ermetic.
Spor și poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult