Fursecuri

de Miha in Prajituri, 9 Noi 2011 | 21437 vizualizari

COMENTARII (120)

gaby_duceag 1

10.11.2011, 12:00

Rocsi 1

10.11.2011, 12:07

menaaaa fugi inapoi in casa ca e frigggggggg

mena29 1

10.11.2011, 12:11

Trebuie sa va spun ca tocmai a ajuns miha si a meritat sa astept,a adus cu ea niste fursecuri de te lingi pe degete

Rocsi 1

10.11.2011, 12:16

venim si noiiiiiiiiiiii

mena29 1

10.11.2011, 12:20

Haideti

gaby_duceag 1

10.11.2011, 13:02

mena ce mincinoasa te-ai facut

mena29 1

10.11.2011, 13:09

Nu pot sa-ti raspund ca sunt cu fetele la cafea,nu am vazut ce ai scris ,am crezut ca si tu vei veni cu ele

mirela0911 1

10.11.2011, 20:25

frumusele tare si ce bine merg cu lapte

diaconta 1

10.11.2011, 20:35

Mirela,fa si tu si cheama-ma si pe mine

alinutzika 1

11.11.2011, 15:05

vreau si eu vreo 10-20 de fursecuri...

RuxyRux 1

15.11.2011, 15:23

Superbe...am sa le probez si eu...am testat gogoselele tale cu miere au iesit minunate...si am pupacit virtual deliciosul tau mic...e frumos....atat de frumos...un vis!

gaby_gabytza 1

16.11.2011, 15:30

am ajuns cam tarziu

maya23 1

14.12.2012, 17:53

le-am incercat de doua ori...si de doua ori mi s-au intins in tava si au iesit niste chestii fleostite.....e vreun secret?? cuptorul tre incins bine inainte? trebuie praf de copt? faina e vreuna speciala?untul?? nu`mi dau seama ce am gresit....mai ales ca am frecta untul ala cu zaharull de mama focului si zaharul abia abia s-a topit.....e prima oara cand fac ceva si nu imi iese...

diaconta 1

14.12.2012, 18:02

Maya,probabil aluatul tau nu a avut destula consistenta,iar focul zice Miha ca e mediu.

Miha 1

14.12.2012, 18:34

Maya, nu este nici un secret la reteta asta. Dupa cum se vede si in poze, fursecurile se mai "lasa" la copt, dar nu intr-atat incat sa fie "fleostite" Eu cred ca e din cauza fainii, posibil sa trebuiasca ceva faina in plus. Praf de copt n-am pus pentru ca am folosit faina pentru prajituri si asta are deja incorporati ceva agenti de crestere. Daca folosesti faina normala poti pune 1 lingurita de praf de copt.

maya23 1

15.12.2012, 15:06

prima data am facut cu o faina banala...a doua oara am folosit o faina mai buna...(zice lumea ) )...am pus si praf de copt...si am pus si faina mai multa....si au iesit la fel..plate...dar mai...tari cumva...nush..ce s-a intamplat...nu`mi dau seama...dar nu imi vine sa cred ca nu mi-au iesit niste simple fursecuri si sunt tare necajita ...dar..ata ete ...cuptorul a fost incalzit ...inainte...dar nu cred ca asta ar fi problema..nu?

maya23 1

15.12.2012, 19:21

deci cand le-am pus cu posul....au iesit f frumos...in momentul in care le-am bagat la cuptor s-au lasat de tot.....de aia intreb...untul e special?faina?cuptorul incins inainte?nush...

Miha 1

15.12.2012, 19:28

Maya, chiar nu e nimic special la reteta asta. E chiar o reteta simpla, nu e nimic complicat, nu-mi dau seama de ce nu-ti ies. Untul e unul obisnuit, faina e din cea pentru prajituri (nu-mi aduc aminte exact firma, posibil Boromir), cuptorul e incins inainte (asa se procedeaza de regula la prajituri) ... La ce temperatura le coci?

maya23 1

17.12.2012, 20:07

e cuptor de aragaz...si e bun..ca fac cozonacii la el..nu pot sa zic temp...dar il las la foc mediu 10 min-15 ...pana simt eu la mana ca e bine...nush ce sa iti zic...dar la fursecuri sunt praf)))nu vor si nu vor)

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 00:19

ah ce bine arata miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri sfaramicioase