Fursecuri "Aura"

de robert_b in Dulciuri, 9 Dec 2015 | 2637 vizualizari

 

Denumirea acestor fursecuri, vine de la o prietena de-a mamei mele! Reteta fiind preluata si incercata de mine! :)
 "pentru Mos Craciun"
Sigur si mosului ii vor placea! ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita amoniac stins
  • coaja de portocala
  • rahat, nuca
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Aura":

Cerni faina intr-un bol incapator, adaugi uleiul , ouale si omogenizezi. Apoi pui zaharul, coaja de portocala si amoniacul stins. Amesteci. Tapetezi o tava cu foaie de copt (ori faina si ulei), si formezi mici rotunduri cu ajutorul unei linguri. In mijlocul cercurilor se pune ori , o bucatica de nuca , ori una de rahat. Coci fursecurile la foc moderat, pana ce se rumenesc frumos.( maxim 12 minute). Pofta buna!

TIPS-URI

1

E important sa folosesti aceasi cana , atunci cand masori ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Aura"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa