Fursecuri ciupercute

de Lau in Dulciuri, 29 Ian 2015 | 3056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 2 linguri untura
  • 2 oua
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • 500 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita zahar
  • 1 capac de sticla
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri ciupercute:

Intr-un bol mixam untul cu zaharul,adaugam ouale untura,esenta de vanilie si mixam pana ce se incorporeaza. 

Amestecam faina cu praful de copt,coaja de portocala,nuca macinata si adaugam treptat peste crema de unt.

Framantam un aluat omogen care il vom inveli in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Rupem cate o bucata de aluat si formam bilute.

Amestecam cacaua cu zaharul si cu ajutorul unui capac care il vom trece prin cacao ii vom face forma ciuperci.

Rupem alta bucata de aluat pentru a forma tulpina.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 15-20 min.

Se pudreaza cu zahar pudra cand sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri „felii de pepene”