Fursecuri cu branza

de Miha in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 5332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 200 g unt
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • gem de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu branza:

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos. Se adauga branza si se mixeaza pana totul devine ca o crema. Faina se amestecata cu praful de copt si un praf de sare se toarna peste crema de unt cu branza si se framanta un aluat omogen, dar lipicios. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin jumatate de ora, pana se intareste.

Pe masa bine infainata se intinde aluatul intr-o foaie de 0.5 cm grosime. Cu forma de floricica se taie un numar par de fursecuri. La jumatate din ele vom decupa un cerc mic, pe centrul formei.

Pe formele intregi se pune cate o 1/2 de lingurita cu gem de capsuni, apoi se acopera cu forma decupata.

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu timp de 15-20 minute, pana incep sa se aureasca.

Se lasa la racit pe un gratar, apoi se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

10.06.2010, 21:35

cat de bine iti iesi

nadina73 1

10.06.2010, 23:45

trebuie sa fie bune cu branza 5 furcu,o trec la favo

Laly 1

10.06.2010, 23:48

Ce frumoase sunt.Pun si eu 5 furculite,dar imi dai una te rog?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri si braduti de craciun