Fursecuri cu ciocolata, spritate

de laura_n in Dulciuri, 23 Dec 2013 | 12370 vizualizari

 

Un chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am incercat...nu a vrut sa iasa.
Prea tare aluatul si iesea greu din presa, prea moale si se tufleau in tava... prea ca la tara... :)))
Astazi, au iesit :))) si atat de bune! se topesc in gura, lasand un gust buun de ciocolata..yum!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt moale
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata neagra topita
  • 1 ou
  • 2 lg cacao neagra
  • seminte vanilie
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata, spritate:

Untul moale, semintele de vanilie, zaharul pudra si ciocolata topita le-am mixat intr-un castron. Am adaugat oul si am mixat in continuare. Am adaugat cacaoa, faina in doua transe, amestecand bine.

Am pornit cuptorul, la 180 grade.

Am pregatit o tava cu hartie de copt. Compozitia am pus-o in presa de fursecuri si am spritat fursecuri.

Am pus la copt, la foc iute, cam 8-10 minute.

Sunt delicioase, fragede si cu gust intens de "cociolata" :))))

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 15 lei.

2

se pot pudra cu cacao sau orna cu cioco dupa ce s-au copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata, spritate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

diaconta 1

26.12.2013, 23:14

Mai mie tot nu mi-au iesit,au ramas tot ....ca la tara )))))
tare faine

oana021 1

05.01.2014, 10:47

daca nu am forma pt biscuiti ce pot folosi?

laura_n 1

05.01.2014, 11:13

Oana, poti sa intinzi foaie si sa le decupezi in ce forme ai la dispozitie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ciocolata