Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

de laura_n in Dulciuri, 17 Mar 2015 | 7050 vizualizari

 

Va spun de la inceput, le recomand din tot sufletul!
Nu au zahar, nu au faina de grau, nu sunt hipercalorice, dar sunt tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 banane foarte coapte (negre eventual)
  • 50 gr unt moale
  • 100 gr faina de migdale
  • 100 gr fulgi ovaz
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr cacao neagra
  • scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane:

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa si scortisoara. Amestecam cu o spatula pana seincorporeaza toate.

Pornim cuptorul la foc mediu.

Pregatim o tava cu hartie de copt. Formam cate un biscuite rotund si il asezam in tava. 

Dam la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Scoatem si lasam la racit pe un gratar.

 

TIPS-URI

1

Nu sunt foarte dulci, dar sunt foarte gustosi si asta in mare parte datorita

2

1. faina de migdale

3

2. cacao

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana