Fursecuri cu nuca

de Constelatialeu in Dulciuri, 28 Ian 2013 | 6805 vizualizari

 

In functie de cat de multe doriti sa faceti,dublati cantitatile.Fursecurile astea le faceam cand plecam la concursurile de dans sportiv,aveau nevoie copii de stimulent.

 

INGREDIENTE

  • 300 g untura
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 cana cu nuca macinata
  • 1 plic aminiac
  • 1 praf de sare
  • faina cat curinde pentru o coca consistenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

Se freaca ouale cu zaharul si praful de sare,se adauga nuca si amoniacul,apoi untura si faina.facem o coca consistenta pe care o dam prin masina de tocat,la care am montat dispozitivul de fursecuri.Se formeaza diferite forme de fursecuri,se aseaza in tava cu hatie de copt si se dau la cuptorul incins in prealabil,cca 20 min.se scot si se pudreaza cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

29.01.2013, 14:33

Raluca.Foarte buna ideea cu umplutul.

Raluca57 1

29.01.2013, 17:05

Gata, s-au si terminat!! Bune, bune, foarte bune!!!!! Multumesc, Raluca

diana_k 1

02.02.2013, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Braduti