Fursecuri cu unt şi untură - La mulţi ani, Ela!

de gaby_duceag in Dulciuri, 11 Feb 2012 | 5690 vizualizari

 

Cu toate c-am zis că anul ăsta predau ştafeta aniversarilor :)), pentru că Ela mi-e foarte, foarte dragă n-am putut să nu-i pregatesc ceva dragut pentr-o zi geroasă de iarnă in care serbează aniversarea celor 18 ani :P.. O cafea fierbinte cu lapte, portocale şi fursecuri. La mulţi ani, fata mea dragă! Să fii sănătoasă şi fericită! http://www.youtube.com/watch?v=8jlYB5ielJ8

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 5 linguri zahăr
  • 100 gr untură
  • o linguriţă praf de copt
  • un plic zahăr vanilat
  • 2 cani si 1/3 făină
  • 3 ouă
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt şi untură - La mulţi ani, Ela!:

Frecăm untul spumă împreună cu zahărul  cu ajutorul unui tel pară.

Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie spumoasă în care adaugăm, unul câte unul, ouăle, amestecând după fiecare.

Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat şi omogenizăm uşor.

Preîncalzim cuptorul.

Punem compoziţie in poş şi şpriţăm grămăjoare în tava tapetată cu hârtie pentru copt.

Coacem la foc mediu pană ce prind culoare pe talpa.

Calde le pudrăm (sau nu) cu zahăr pudra.

Servim la cafea sau o cană de lapte cald.

Cu cât le păstraţi mai mult cu atât sunt mai fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt şi untură - La mulţi ani, Ela!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu migdale si ciocolata