Fursecuri de catifea

de AndreeaJ in Prajituri, 16 Ian 2011 | 7062 vizualizari

COMENTARII (24)

elena1988 1

16.01.2011, 14:42

ce dragutze sunt, ai folosit colorant.

diaconta 1

16.01.2011, 15:02

imi plac

divainbucatarie 1

16.01.2011, 15:05

frumoase!

Miha 1

16.01.2011, 15:25

Foarte frumoase!
Ce e siropul Grenadine?

LUK 1

16.01.2011, 15:45

frumoase si bune

zaharia_mihaela2005 1

16.01.2011, 15:45

foarte frumoase

La Ancuta 1

16.01.2011, 15:52

MIUTA 1

16.01.2011, 16:09

aziz 1

16.01.2011, 17:45

aratoase ca piersicile

Rocsi 1

16.01.2011, 19:02

tare frumoase

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:31

Aziz, sunt chiar facute chiar din compozitia de "piersici", numai ca eu n-am mai stat sa le scobesc si sa le asamblez

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:32

Miha, am pus mai multe poze ca sa se vada mai clar. Daca nu se vede bine in poza, intra pe blog, e acolo poza mai mare. Pup.

RuxyRux 1

16.01.2011, 20:34

Chiar spectaculoase!!!! Le pun la favorite

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:35

Elena, nu e colorant, e un sirop, care se numeste Grenadine. Are un gust parfumat si e destul de rosu. Acum daca o contine ala colorant, nu mai zic . Data viitoare cred ca incerc cu suc de sfecla. O merge?

laylalala 1

16.01.2011, 23:30

arata foerte bine

MotanLaOale 1

17.01.2011, 10:05

frumoase

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:21

originale

Anamaria7 1

17.01.2011, 23:15

ce frumoase sunt!

andreea123 1

18.01.2011, 01:03

arata foerte bine !

NikoS 1

23.01.2011, 21:25

super ,vreau sa fac si eu dar de unde procur siropGRENADINE?

NikoS 1

23.01.2011, 21:26

TE ROG SA MI DAI RASPUNS PTR CA TREBIUE SA FAC

AndreeaJ 1

24.01.2011, 16:08

NikoS, iarta-ma, abia acum am vazut mesajul tau, eu am gasit acest sirop Grenadine intr-un magazin Angst. L-am gazut o data si in Cora la sectiunea siropuri. Succes!

NikoS 1

26.01.2011, 20:51

multumesc ,maine incerc sa fac fursecurile ,sper sa si reusesc

AndreeaJ 1

26.01.2011, 21:28

NicoS, daca nu gasesti, atunci incearca sa faci tu acasa siropul. 1 cana de apa, 1 ceasca de zahar, zahar vanilat , le fierbi pana scad la jumatate si se formeaza un sirop mai gros, dupa care adaugi colorant alimentar rosu. Ca si consistenta cred ca e la fel, gustul sigur nu e la fel.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu caise