Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa

de Valclaudia in Dulciuri, 28 Noi 2016 | 5173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina
  • 4 linguri zahar brun
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 linguri frisca vegetala
  • un praf de sare
  • 450 gr faina alba proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • dulceata de caise si de capsuni
  • fructoza si seminte de canepa decorticate pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa:

Margarina la temperatura camerei, se framanta cu un praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 2 linguri frisca vegetala, 1 fiola esenta de vanilie si faina proaspat cernuta.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, apoi decupam fursecurile in formele dorite. Eu am decupat mijlocul la jumatate din cantitatea de fursecuri cu ajutorul unui dui metalic.

Preincalzim cuptorul la 175 grade C.

Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi coacem fursecurile pana devin aurii (cca. 20 minute).

Scoatem fursecurile coapte din cuptor, apoi din tava, le lasam la racit si le umplem cu dulceata de capsuni si de caise. Peste dulceata asezam cate un fursec decupat, apoi presaram peste dulceata seminte de canepa decorticate.

Asezam fursecurile umplute pe un platou, presaram fructoza si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crostoli