Fursecuri fine cu nuci

de La Ancuta in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 14473 vizualizari

COMENTARII (45)

La Ancuta 1

28.11.2010, 21:30

Medi cere orice altceva si-ti dau. Dar am promis solemn ca mai fac.

corina241 1

28.11.2010, 23:17

si eu care credeam ca au mai ramas cateva pentru cafea dimineata

mena29 1

28.11.2010, 23:54

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:04

Corina... virtual o farfurie plina

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:04

Mena ma inunzi

ela 1

29.11.2010, 00:05

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:06

Ela nu dormi?

marieta 1

29.11.2010, 00:38

bune si foarte frumoase!!!

La Ancuta 1

29.11.2010, 00:44

Marieta

nadina73 1

29.11.2010, 00:53

vorba lui Medi"cer degeaba acuma"dar fa ca vin

Laly 1

29.11.2010, 11:46

Ancuta ma inscriu si eu pe lista

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:29

Nadina, Laly v-am trecut pe lista

MotanLaOale 1

29.11.2010, 12:37

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:39

Multumesc MotanLaOale

Crista_Luca 1

29.11.2010, 22:03

ce bine arataaaaa dar oare daca as pune budinca sau ciocolata in loc de gem ..???? s-ar topi prea tare peste aluat ..nu?? nu prea sunt pietena cu gemul.... mananc mai rar
arata delicios frusecurileeee

La Ancuta 1

29.11.2010, 23:38

@Cristina ... reteta este de pe blogul Laurei Laurentiu. Acolo scria ca se poate inlocui gemul cu rahat sau bucatele de ciocolata (am scris si in reteta). Eu nu am incercat inca

Crista_Luca 1

01.12.2010, 09:33

mersi ..sa fiu sincera ..nu am citit in totalitate reteta .....mersi... am sa vad reteta si la Laura L..pana tunci am pus-o la fav

gaby_duceag 1

01.12.2010, 10:00

Buna dimineata!

La Ancuta 1

01.12.2010, 12:56

@Cristina ... cu placere

La Ancuta 1

01.12.2010, 12:57

Buna dimineata Gabitza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si caramel