Fursecuri fragede

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Ian 2015 | 7478 vizualizari

 

Pentru ca`s colorate asa ca Primavara si pentru ca cineva anume (Codana) ma tot inebuneste ca vine Primavara,i le dedic,sa rontaie imaginar in asteptarea Primaverii,care e plecata la mare se bronzeaza,la noi vine cam prin martie-aprilie.....asta daca suntem cuminti.....
reteta am luat-o de la Dr.Oetker,de la un concurs la care am fost si eu provocata...

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g margarina rama
  • 125 g zahar farin
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon de la Dr.Oetker
  • Glazura
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 1 lingurita ulei
  • decor colorat
Portii: 80
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Aluatul :

Margarina la temperatura camerei o mixam pana devine spumoasa,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste zaharul.Adaugam oul intreg mixam 1/2 min,apoi galbenusurile unul cate unul,mixand dupa fiecare cate 1/2 min.Amidonul si faina le amestecam si apoi le incorporam in compozitia de mai sus.Punem aluatul intr-un posh .Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi cu ajutorul posh-ului formam coronite.Dam tava la cuptorul preincalzit cca 10 min,apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Glazura :

Maruntim ciocolata si o topim pe baie de abur,cand e topita adaugam uleiul si omogenizam.Inmuiem fursecurile pe jumatate in ciocolata topita apoi presaram decor colorat si lasam la rece ( eu am bagat tava in congelator cca 6-7 min).

Sunt fragede si delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti tigrati