Fursecuri pentru ceai

de ony in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 6329 vizualizari

 

sunt asemanatoare cu cele fragede dar cu iz de primavara

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 1 cana untura/unt/ulei
  • 5 linguri lapte
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pentru ceai:

faceti un aluat din ingredientele de mai sus,framantati-l bine si puneti-l la rece 30 de minute.

intindeti aluatul in foaie de cca 5 mm grosime si decupati diverse forme.puneti figurinele intr-o tava,pe hartie de copt si coaceti-le la foc potrivit spre mare.

TIPS-URI

1

eu le-am facut cu pistolul de biscuiti, a mers foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pentru ceai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

10.03.2011, 16:38

Iau si eu cativa pt picii mei

ony 1

10.03.2011, 17:44

multumesc fetelor, ma bucur ca v-au placut; data viitoare fac mai multe sa ajunga la toata lumea

adry88 1

09.06.2011, 15:47

tare buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti aromati cu unt