Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii

de Tabita _ in Mancaruri de post, 16 Mar 2019 | 4280 vizualizari

 

Pot sa va garantez ca e o mancare foarte gustoasa.
"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 300 g fusilli
  • 400 g ciuperci taiate din conserva
  • 400 g mazare congelata
  • 400 g rosii cubulete in sos de rosii din conserva
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • ierburi de provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii:

Mai intai m-am ocupat de legume.
Am curatat, spalat si tocat ceapa.
Intr-o cratita am pus putin ulei la incins.
Am adaugat ciupercile.
Am lasat sa se patrunda putin. Am amestecat din cand in cand ca sa nu se arda.
Am adaugat mazarea si am adaugat apa cat sa o acopere.
Am adaugat condimentele: sare, piper, marar, ierburi de provence.
Am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute.
Apoi am adaugat rosiile cu sosul de rosii.
Am mai lasat inca vreo 7 minute si am oprit focul.
Separat am fiert pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj.
Am scurs apa, am trecut pastele printr-un jet de apa rece si cu ajutorul unei linguri cu strecuratoare le-am scos pe farfurie si le-am servit alaturi de mancarea de legume.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

17.03.2019, 20:42

O mancare tare buna, mai ales pentru aceste zile de post!

Tabita _ 1

17.03.2019, 23:55

Asa este Rocsi. Multumesc!

Gabriela_Gh 1

18.03.2019, 10:12

Ce combinatie interesanta! Imi place!

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ciuperci si masline reteta delicioasa de post