Fusilli cu naut

de Bya Ralu in Paste, 29 Oct 2015 | 2743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli
  • 1/2 -1 cutie naut
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 cutie de pasta de rosii
  • ulei de masline
  • busuioc congelat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu naut:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa timpul scris pe cutie.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu morcovul taiat rondele.

Dupa cateva minute se acopera cu apa,se pune usturoiul strivit si se lasa la foc mic sa farba.Cand apa a scazut se pune pasta de rosii,condimentele,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 5-10 minute.

Cand pastele sunt gata se scurg de zeama si se pun peste sos,impreuna cu nautul scurs de zeama.

Se lasa cateva minute pe foc,dupa care se serveste.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste spirale cu masline si rosii