Fusilli de porumb cu branza

de Miha in Fusilli, 25 Ian 2010 | 4853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fusilli
  • 150 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 rosii
  • 100 g cascaval
  • 50 g telemea
  • sare si piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli de porumb cu branza:

Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Rosiile se decojesc si se mixeaza impreuna cu branza de vaci si smantana. Adaugam putin busuioc, sare si piper dupa gust.

Pastele fierte se scurg de apa si se amesteca cu crema de branza cu rosii. Punem totul intr-un vas termorezistent uns cu unt si acoperim cu cascavalul si telemeaua rase.

Dam la cuptor pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli de porumb cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ANCA 1

25.01.2010, 20:45

clasic si bun!

Miha 1

25.01.2010, 21:28

Foarte bun! Usor de preparat si potrivit pentru cina.

Adinacarla 1

29.01.2010, 10:47

o cina pe gustul meu...felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste fusilli freschezza