Galuste cu piersici

de ana in Dulciuri, 21 Ian 2010 | 5448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • faina
  • piersici din compot
  • nuci
  • zahar
  • zahar vanilinat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu piersici:

Punem cartofi curatati si taiati la fiert , dupa ce s-au fiert bine ii pasam si ii dam la racit.Dupa racire adaugam oul si faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat ca de paine.Intre timp taiem cuburi maricele de piersica si le punem la scurs.

Luam bucati de aluat le facem mingiute apoi le aplatizam in palma ,punem in mijloc cubul de piersica si unim marginile pentru a obtine o bila .

Punem apa la fiert ,dupa ce a clocotit adaugam bilutele si dam focul la mic(cu o lingura de lemn le deprindem usor de pe fundul cratitei) ,cand se ridica deasupra le scoatem cu o pleta si le dam prin miez de nuca macinat amestecat cu zahar si zahar vanilinat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

21.01.2010, 12:38

semnul reprezinta faptul ca imi place , eu chiar uitasem de caisele din compot , si pe deasupra chiar este interesant sa vezi cum pregatesc alti bucatarasi o reteta similara . mi s-a intamplat zilele trecute ca fiul meu sa ceara coltunasi cu pesmet si supa de razalai , dupa doua zile au fost postate supa de gaina cu frecatei de catre oana si varenki de catre anisoara . sper ca nu se va supara nimeni daca postez si eu retetele cand o sa le prepar .

mari 1

21.01.2010, 13:08

Teo 1

21.01.2010, 21:58

ai dreptate ,Mihaela!chiar e simplu de facut.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta crocanta cu magiun de prune