Galuste cu visine

de AnyCostescu in Dulciuri, 19 Feb 2013 | 5681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde
  • visine
  • 100 g biscuiti cu unt
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu visine:

Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja....

Dupa ce au fiert se lasa la racit, apoi se curata si se rad pe razatoarea cu ochiuri mici..

Se amesteca cu oul, cele 3 linguri cu zahar si faina cat cuprinde. Trebuie sa obtinem un aluat nelipicios dar usor de modelat..

Din aceste aluat am facut bile ,pe care le-am intins putin cu degetele si am pus o visina in mijloc.

Am format bile , pe care le-am pus la fiert in apa clocotita..

Galustele sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata...

Le stoarcem de apa si le lasam deoparte..

Biscuitii iam maciat si iam calit intr-o lingura de ulei..Am dat tigaia deoparte sa se raceasca putin apoi am pus zaharul...

Am tavalit galustele prin acest amestec si le-am servit rapid :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

19.02.2013, 21:10

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 23:11

de unde ai luat visine ca eu nu gasesc aici?

AnyCostescu 1

17.07.2013, 10:43

Din tara :-)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulce de vara