Galuste de cartofi umplute cu carnati

de Laly in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2010 | 7485 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista.Si cum poate inlocui painea,am zis sa vad ce iese.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 100-150 gr faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu ulei
  • 3 carnati subtiri
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu carnati:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja,in apa cu un pic de sare.

Dupa ce s-au fiert si s-au racorit putin,se decojesc si se paseaza ca pentru piure.

In cartofii pasati se adauga oul,sare dupa gust (atentie! si carnatii au sare),uleiul si faina.

Se framanta un aluat care trebuie sa se desprinda de pe maini.Cantitatea de faina poate fi marita daca nu se dezlipeste de pe maini.

Carnatii se taie rondele mici sau cubulete si se prajesc rapid,dar nu complet.

Din aluatul de cartofi se modeleaza bile de marime medie,se pun in podul palmei,se face o adancitura in care se adauga cubulete de carnati.

Se acopera cu aluat.Se pun gogosile la prajit in baie de ulei si se scot pe servetele absorbante.

Sunt delicioase alaturi de salata de rosii,varza,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Laly 1

08.08.2010, 17:09

Lasa Ina nu-i nimic,eu oricum am lasat usa deschisa.Asa ca atunci cand te hotarasti poti sa vii

jolygina 1

09.08.2010, 01:05

foarte interesant

alexia 1

22.10.2010, 11:55

imi place

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf rapida