Galuste de cartofi umplute cu prosciutto

de angyb in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 5640 vizualizari

 

Am vazut galustele lui Laly si m-au tentat foarte mult asa ca la munca dar cu putine modificari.

 

INGREDIENTE

  • Pt.galuste:
  • 1/2 kg cartofi fierti
  • 100g pesmet
  • 50 g parmezan
  • 50 g cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • Pt.umplutura:
  • 200g prosciutto cotto
  • 50g cascaval
  • Mai avem nevoie de:
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de cartofi umplute cu prosciutto:

Pasati cartofii ca si pt.pireu, dupa care adaugati oul, pesmetul, parmezanul, cascavalul ras si un pic de sare dupa gust. Se framanta un aluat care sa se desprinda de pe maini. Daca este nevoie mai adaugati un pic de pesmet.

Taiati cubulete mici prosciutto si prajiti-l un pic ,lasati-l sa se raceasca dupa care adaugati cascavalul ras.

Din aluatul de cartofi modeleati bile in care faceti o adancitura in care se adauga amestecul de prosciutto si cascaval si se acopera cu aluat .

Galustele obtinute se trec prin ou batut si apoi prin pesmet si se pun la prajit in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (25)

Cris2711 1

05.04.2012, 00:36

ce idee tare

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:32

am trecut la fav

angyb 1

05.04.2012, 13:33

pentru toate multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi