Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
In primul rand, punem apa la fiert, adaugam sare.
Pisam usturoiul si tocam patrunjelul. Punem faina intr-un bol, introducem usturoiul si patrunjelul si amestecam bine. Facem o gaura in mijloc si adaugam oule. Amestecam si adaugam cate o lingura de apa, treptat. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nu prea moale.
In apa clocotita, introducem galustele pe care le formam cu o lingurita umezita in apa fierbinte. Apoi, reducem focul pe mediu. Cand galustele incep sa iasa pe suprafata apei, fierbem pentru 2-3 minute, apoi le scoatem si le strecuram bine.
Turnam ulei de masline si le amestecam. Razuim cascaval peste galuste si presarim cu ceapa prajita.
1
Cand scoatem galustele, se pot clati cu apa rece ca sa nu lipeasca impreuna.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult