Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura

de reisnaor_2006 in Supe, 11 Feb 2016 | 62405 vizualizari

 

Ador supa de pui cu galuste si astea au iesit super pufoase. Toata lumea savureaza cu pofta o supa buna de pui cu galuste de casa. Galustele trebuie sa iasa pufoase si fragede.
Daca vrei sa pregatesti aceste Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, gris, ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei de masline Cirio
  • 6 linguri de gris
  • sare dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura:

   Iata cum se prepara Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura

  Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu putina sare si le lasam deoparte ca sa-si intesifice culoarea. Apoi le amestecam apoi cu uleiul de masline.

      Albusurile le batem spuma tare, le amestecam cu galbenusurile si adaugam grisul in ploaie amestecand usor, de jos in sus.

Poti opta sa pregatesti o Supa de rosii cu galuste pufoase de gris, foarte gustoasa sau  o delicioasa Supa de vacuta cu galuste de gris

Iti recomandam sa incerci si varianta de Supa mexicana de pui cu galuste de malai.

TIPS-URI

1

Cand adaugam grisul nu amestecam tare, ca sa nu se sfarame aluatul si ramana pufos.

2

Aluatul este moale dar il lasam 15 minute sa se odihneasca si se umfla.

3

Se fierb in supa clocotita la foc mic.

4

Dupa ce se umfla putin se pune deasupra o cana cu apa rece si se acopera oala de supa cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

tina58 1

03.03.2016, 09:40

De ce trebuie sa pui ulei in compozitie cand supa este destul de grasa? Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga galbenusurile si grisul in ploaie, se amesteca usor de sus in jos, se formeaza imediat galustele cu ajutorul unei lingurite si se pun in supa fara sa mai lasi compozitia sa mai stea nu stiu cat timp pentru ca se intareste si e buna de galeata de gunoi. E cea mai simpla si mai sigura metoda, eu le fac asa de 35 de ani si nu le-am gresit niciodata.

stiuca 1

03.03.2016, 18:42

Fetelor ,ca sa nu fie tarii galustele ,2 lucrurii le influenteaza,cantitatea de gris si timpul in care se pun in supa .Daca timpul este lung ,orcare ar fi cantitatea de gris ,galustele vor fi tarii .,si neaparat supa sa fiarba dar nu cu clocot ,usor .

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 12:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris