Galuste din branza de vaci cu sos

de Lau in Mancaruri de legume, 21 Iun 2014 | 3591 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi,multumesc frumos>:D

 

INGREDIENTE

  • Galuste
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • faina
  • Sos de rosii
  • 5 rosii
  • 1 cana apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • 1 ceapa mica
  • rozmarin
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din branza de vaci cu sos:

Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu este lipicios(dar nici foarte tare),cu mana umeda formam galustele,

Intre timp punem apa cu sare la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam galustele toate odata,fierbem la foc potrivit cca 8 min dupa care le scoatem intr-un bol,

Sosul de rosii-ceapa tocata marunt,usturoiul curatat si taiat in 2,le calim putin dupa care adaugam rosiile(care le-am tocat la robot)cana de apa,busuioc,rozmarin si lasam sa fiarba la foc potrivit,la final potrivim cu sare,piper si lingurita de zahar,adaugam galustele si mai lasam pe foc cca 3 min,

La final putem adauga patrunjel verde tocat, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din branza de vaci cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste din urda cu sos de rosii