Galuste imperiale

de alinutzika in Supe, 6 Mar 2012 | 3279 vizualizari

 

O reteta buna, gustoasa, dar migaloasa. Adica, ia mult timp preparatul..:))

 

INGREDIENTE

  • PT GALUSTE:
  • 100 gr faina
  • 100 gr gris
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr unt
  • 6 oua
  • sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Se bat ouale. Se adauga cascavalul ras si celelalte ingrediente, amestecand bine. Se pune compozitia intr-o tava, pe hartie de copt si se coace 20-25 de minute pana incep sa se rumeneasca putin marginile.

Cand se raceste, se decupeaza cu formele dorite si se adauga in supica de pui, unde se lasa sa mai fiarba 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

aziz 1

07.03.2012, 13:49

delicioase!!!!!!

MIUTA 1

07.03.2012, 14:29

Excelent arata
Cred ca ai muncit dar sunt sigura ca rezultatul a fost pe masura

alinutzika 1

07.03.2012, 14:36

va multumesc!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan