Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor

de epurasha2bb in Curcan, 26 Noi 2010 | 8577 vizualizari

 

o garnitura ce am servit-o alaturi de snitzelel de curcan insa la cat de satioasa este cred ca merge si ca fel principal!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 graunti de usturoi
  • sare, piper
  • 1 cana de sos de rosii
  • 150 g carne tocata/maruntita de curcan
  • 1 lingura de branza rasa
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor:

Am curatat si spalat cartofii, i-am fiert si i-am zdrobit ca pe un piure mai grosier, nu tare fin.Am pregatit sosul rosu cu ceapa , usturoi si morcov ras, maruntite si calite, dupa care am adaugat sosul de rosii (puteti folosi pasta de tomate sau bulion, eu am borcanele de sos de rosii cu ardei facut de socrella si-l folosecs la mancaruri pe acela).Am turnat deasupra cartofilor si am dat la cuptor in vas de jena la foc mediu sa se rumeneasca,Spre sfarsit am presart deasupra bobite de branzica si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Perisoare de curcan cu marar