Gem de piersici albe

de ianculubita in Dulceata / Gem, 9 Sep 2013 | 6540 vizualizari

 

Am facut gem din piersici albe;rezultatul este minunat,cu o aroma deosebita dar mie nu-mi place culoarea;voi ce parere aveti??

 

INGREDIENTE

  • 2kg piersici
  • 3cani cu zahar
  • 1lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de piersici albe:

Piersicile spalate,curatate de samburi,le punem intr-un vas cu zahar pe foc amestecand mereu;dupa ce au fiert bine 20min,le pasam cu blenderul,mai lasam 10-15min,adaugam sucul de lamaie,punem gemul fierbinte in borcane,tinem borcanele cu capacele in jos pana se racesc putin apoi le depozitam la camara.

Poate nu sunteti de acord cu modalitatea mea de pregatire a acestui gem dar piersicile pe care le avem la gradina,nu sunt zemoase absolut de loc si nu am vrut sa adaug apa,de aceea timpul a fost foarte scurt

TIPS-URI

1

fructele pot fi lasate intregi fara sa le pasati cu blenderul pentru ca oricum prin fierbere se topesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

09.09.2013, 22:41

Ce aromat!

Panacris 1

10.09.2013, 18:29

Foarte fain! Acuma dacă nu-ți place culoarea, închizi ochii și savurezi aroma Foarte fain arată!

ianculubita 1

11.09.2013, 14:06

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici de gradina