Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Doinavar in Dulceata / Gem, 1 Mar 2013 | 5356 vizualizari
delia64 1
Bunica 1
Corcodusele galbene au o savoare aparte!
laura_n 1
bunatate de bunatate!
portiadelumina 1
La noi se obişnuieşte să se facă din corcoduşe roşii. Deşi cred că la fel de bune sunt amândouă. Felicitări
gaby_gabytza 1
place
MotanLaOale 1
lia maria 1
foarte bun si gustos acest gem inlocueste cu succes gemul de caise
Merisor 1
Ce frumoasa culoare au!
Rocsi 1
Ce bun este!
Lorenutza 1
buna ziua imi permit sa va intreb de unde pot cumpara acel zahar pentru nectar?ca si eu vreau sa fac anul acesta pentru puiutul meu(e topita dupa dulce).va multumesc!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 21:16
la 20:53
pe 31.05 la 19:50
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!