Ghebe cu usturoi la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 4 Noi 2020 | 5530 vizualizari

 

In septembrie alunul a facut alune, in noiembrie alunul a facut ghebe.....Am gasit ghebe pe langa alunii din gradina, asa ca am umplut o tava cu ghebe si le-am bagat la cuptor, o minunata friptura vegetala a iesit...

 

INGREDIENTE

  • ghebe
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu usturoi la cuptor:

Am facut un tur al gradinii si am gasit ghebe, astea-s ghebe de gradina nu de padure...:)))))).... Le-am adunat, le-am curatat si spalat bine apoi le-am asezat in tava, am presarat sare, piper, usturoi taiat rondele si un pic de ulei. Am bagat tava la cuptor pentru cca 35-40 min. Un deliciu de ''friptura'', nu mai ai nevoie de carne, iar eu sunt carnivora convinsa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:29

Sigur are un gust deosebit de bun!

oanapl 1

22.11.2020, 19:12

Ce bune sunt!

Lau 1

10.12.2020, 21:15

Cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocană de cartofi și ciuperci