Ghiveci cu miros de toamna :)

de Dya Daniela Andrei in Porc, 7 Noi 2011 | 5777 vizualizari

 

Cum toamna, mi se pare mie!, s-a cam grabit anul acesta sa ne imbrace in culoare si in miros de frunze uscate,,, m- am bucurat de savoarea, aroma si coloritul pe care ni-l ofera prin darurile sale!

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • o vanata
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • o cana de fasole
  • patrunjel verde
  • radacina de telina
  • radacina de pastarnac
  • ardei gras rosu/verde/galben
  • condimente: sare, piper, tarhon
  • 200-300 gr carne de porc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu miros de toamna :):

Fierbem fasolea, timp in care spalam legumele,  le curatam  si le taiem cuburi. Carnea o calim impreuna cu ceapa tocata marunt si cu fasolea pentru aproximativ 20 de minute, adaugam legumele si condimentele, lasandu-le sa fiarba pana sunt bine patrunse. Se servesc cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile variaza in functie de gustul fiecaruia.

2

Nu e nevoie sa adugam apa pentru ca legumele vor fierbe in suc propriu.

3

Nu se amesteca foarte des intrucat legumele se vor marunti

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu miros de toamna :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

08.11.2011, 22:00

Va multumesc mult dragii mei! Mi-ati lipsit si mi-a fost dor de voi!
Dia, scumpo, de gatit am gatit, doar ca nu am avut timp prea mult si pentru impartasirea retetelor, ,,, plus ca mi-au stat in cale anumite intamplari,,, ca asa e de obicei ,,, se aduna toate )

Adinuta, a fost tare bun
Va pup pe toti!

diaconta 1

08.11.2011, 22:08

Dya stiu cum e uneori problemele reale striga prea tare
dar lasa ca toate se aseaza intr-o vreme,sper si eu ca am cam obosit

babi5 1

04.12.2014, 19:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc