Ghiveci de legume

de MIUTA in Mancaruri de post, 6 Aug 2011 | 4677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati ceapa
  • 2 gogosari
  • 2 ardei verzi
  • o vanata
  • un dovlecel
  • o mana de pastai
  • 5-6 cartofi mici
  • putina varza
  • 100 gr mazare
  • conopida(3-4 buchetele)
  • 3 buc.morcovi
  • 2 rosii
  • o cana bulion
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Am pregatit aceasta reteta de Ghiveci de legume astfel:

Se pune la calit in ulei ceapa, gogosarul si ardeii taiati cubulete marunt.

Se adauga morcovul dat pe razatoarea mare. Se lasa la calit cateva minute.

Se adauga fasolea si varza. Se lasa 10 minute sa fiarba inabusit sub capac la foc potrivit.

Adaugam cartofii taiati cubulete si turnam apa atat cat sa acopere toate legumele.

Se lasa sa fiarba pana aproape sunt fierti cartofii.

Se pun vanata, conopida si dovlecelul taiat cubulete.

Se adauga sare si vegeta.

Se lasa sa fiarba 5 minute si se adauga rosiile decojite si taiate marunt si cana de bulion.

Se pune mazarea si patrunjelul verde tocat fin.

Se adauga piper si sare daca mai este nevoie.

Se da cratita 10 minute la cuptor.

Pofta buna!

Va recomand sa preparati aceasta reteta de Ghiveci de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piure de bob