Ghiveci de legume

de marcela1979 in Mancaruri de post, 10 Dec 2016 | 4715 vizualizari

 

Numai bun in zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ardei rosu
  • 1 conopida
  • 1 varza
  • 1 dovlecel
  • 150 gr fasole verde sau galbena
  • 2 rosii
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Se curata si se spala ceapa, morcovii si patrunjelul radacina, ardeiul galben si rosu. Se pune ulei intr-o tigaie adanca, se toaca ceapa si se pune in ulei, lasandu-se sa se caleasca. Se adauga ardeiul tocat cuburi mai marisoare, morcovul si patrunjelul radacina taiate cuburi. Se lasa sa se caleasca, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand este pe jumatate fiert morcovul, se adauga fasolea verde curatata si spalata si se lasa sa fiarba in continuare. Se toaca varza si se adauga, apoi conopida se rupe in buchetele, se spala si se adauga in tigaie. Se lasa sa fiarba in continuare. Se curata dovlecelul si se taie cuburi si se adauga la mancarica. Se lasa sa fiarba toate, apoi se adauga rosiile tocate cuburi si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se adauga sare si piper dupa gust. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt si se adauga la mancare. Se stinge focul si se lasa circa 30 de minute sa se amestece aromele si apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si rosii rascopt la cuptor