Ghiveci la tigaie cu zucchini

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 4022 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini lunguieti (500 gr. cantitatea totala)
  • 2 rosii mari
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 cepe mici
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci la tigaie cu zucchini:

Ceapa si ardeii se curata, se spala.

Ceapa se toaca marunt, ardeii se taie bucatele.

Punem ceapa si ardeiul la sotat in ulei de masline pentru 5 minute la foc mediu.

Zucchini se spala, se sterg cu un prosop absorbant, apoi se taie pe orizontala in sferturi / fasii, apoi ii feliem cu tot cu coaja.

Adaugam bucatile de zucchini peste legumele sotate, presaram sare si piper dupa gust, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa se gateasca la foc mediu pana scade apa lasata de zucchini.

Rosiile le spalam si le taiem bucati. Le adaugam peste legumele din tigaie, amestecam si la scurt timp observam ca rosiile se vor gati si vor forma un sos care va invalui restul legumelor.

Adaugam 2 lingurite pasta de ardei, amestecam, oprim focul si presaram marar verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci la tigaie cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Din bucataria bunicii - mancarea cosasilor