Gin tonic cu fructe de padure

de cristeena20 in Bauturi, 10 Apr 2014 | 6071 vizualizari

 

Aceasta este o varianta a traditionalului gin tonic...foarte bun , racoros si parfumat..Atentie la alcool...nu are gust dar se simte..:)

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de apa tonica
  • cuburi de gheata
  • o cutie cu fructe de padure (eu am avut fructe rosii)
  • gin
  • frunze de menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gin tonic cu fructe de padure:

- Punem fructele de padure in pahare de gin , le zdrobim usor cu o piulita de ceramica. Adaugam cuburi de gheata  zdrobite putin. Turnam gin si apoi completam cu apa tonica. Amestecam si punem cate o frunza de menta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gin tonic cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

cristeena20 1

10.04.2014, 20:27

da..cand veniti la mine promit sa va fac gin tonic si mojito (specialitatea casei) Am pregatita menta aici in balcon

cristeena20 1

10.04.2014, 20:28

Rocsi, nici nu are deloc gust de alcool, e racoritor, dar iti face casa sa se invarta pe bune..o data cand am avut musafiri si cum nu prea mananc am baut 2 pahare de gin..nimic mai mult, dar m-a prins de toata bnoaptea mi-a fost rau ...

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lichior de cafea