GNOCCHI cu macrou si masline

de ANCA in Paste, 17 Iul 2009 | 5359 vizualizari

 

Inca o reteta bucatarita pe loc, la inspiratia de moment, care a iesit deliciosa:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste gnocchi
  • 2 macrouri
  • 200 g masline
  • o ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • o cutie de rosii cubulete sau cateva rosii proaspete+o lingura pasta de rosii
  • cimbru, rosmarin, sare, piper, condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GNOCCHI cu macrou si masline:

Pestii se condimenteaza dupa gust si se frig pe gratar, apoi se dezoseaza si se desfac bucatele.

Pastele se fierb conform timpului mentionat pe cutie.

Sosul: Ceapa taiata fin se caleste usor in putin ulei de masline, apoi se pun rosiile, un pahar cu apa si pasta de rosii, ca sa devina mai consistent...se fierbe cca 5 minute, apoi se condimenteaza, se adauga usturoiul maruntit, cimbrul si rosmarinul...se mai lasa la foc mic alte cateva minute si gata sosul.

Intr-un bol se pun pastele si se adausa pestele, sosul si maslinele, apoi se amesteca usor sa nu zdrobim gnocchi.

Enjoy:)...alaturi de un vin alb sec!

Daca ti-a placut reteta noastra "GNOCCHI cu macrou si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras 1

18.07.2009, 00:35

yupyyyyyyyyyyy, a revenit Ancutza

ANCA 1

18.07.2009, 09:49

stau prost cu timpul..dar mai arunc cate un ochi pe la voi!

Oana 1

19.07.2009, 19:40

Si mie mi-e dor de Ancutaaaa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste, cu sunca si maioneza