Gnocchi cu mascarpone si pesto

de Retete_Haplea in Tortellini, 5 Mai 2015 | 3604 vizualizari

 

Voglio mangiare presto
Gnocchi de casă cu sos pesto

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru gnocchi: 300 g mascarpone,
  • 2 oua medii,
  • 300 g faina,
  • 100 g parmezan razuit;
  • Ingrediente pentru sosul pesto:
  • 50 ml ulei de masline,
  • cateva frunze busuioc proaspat,
  • 50 g parmezan razuit,
  • cativa muguri de pin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu mascarpone si pesto:

Amestecam intr-un bol mascarponele cu parmezanul razuit, apoi incorporam ouale si faina. Amestecam pana obtinem o coca 

Lasam la rece cat preparam sosul pesto: mestecam intr-un mojar uleiul de masline cu parmezanul, mugurii de pin si cu frunzele de busuioc pana obtinem o pasta.

Din aluatul rece formam suluri cu dimaterul de 3- 4 cm. Le taiem rondele groase de aproximativ 1 cm.


Prajim gnocchi in ulei de masline. Servim cu sos pesto si parmezan presarat deasupra.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu mascarpone si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno