Gnocchi cu piept de pui

de Rahela Velicu in Pui, 29 Sep 2021 | 4646 vizualizari

 

Un pranz rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga/ 500 gr gnocchi
  • 1 conserva de rosii in suc propriu/ 400 de grame.
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 30 grame Mozzarella razuita
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu piept de pui:

Mai intai fierbem pieptul de pui si apoi il taiem in cubulete.

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Le calim in ulei incins pentru 5-7 minute.

Adaugam carnea de pui si rosiile in suc propriu, o cescuta de apa si lasam la fiert 7-8 minute. Adaugam sare, piper, oregano si busuioc.

Gnocchi le fierbem timp de 3-4 minute in apa clocotita sau pana cand se ridaica la suprafata. Nu dureaza mult, sunt suficiente cateva minute.

Intr-un vas termorezistent adaugam gnocchi fierte si acoperim cu sosul de rosii. Adaugam si Mozzarella razuita si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam doar 10 minute, este suficient, caci toate ingredientele sunt deja gatite. Simplu si rapid! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci, smantana si parmezan