Gogonele murate

de gaby_gabytza in Muraturi, 16 Sep 2011 | 10062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogonele
  • 1 porumb
  • frunze de telina
  • 5 linguri sare
  • 5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Spalam gogonelele si le taiem coditele.Le asezam in borcan dar cam la jumatatea borcanului adaugam cateva frunze de telina si dupa umplem borcanul cu gogonele.Curatam porumbul si adaugam grauntele acolo.Sarea o punem cu apa la fiert pana se topeste sarea. Lasam apa sa se raceasca si o adaugam in borcan. Deasupra punem iarasi frunze de telina si ii punem capacul. Dupa aceea le dam o zi la un loc racoros si la umbra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

16.09.2011, 15:37

harnicuta

Lau 1

16.09.2011, 16:20

harnicuta

mihaelaM 1

18.09.2011, 12:58

mai muraturi nu am pus...le pune buni

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida murate